Burgersdijk tennis

Tennis op maat

Individuele aanpak
'Jouw succes voor ogen'

Welke onderdelen van jouw tennisspel komen in aanmerking voor verbetering? Na een eerste intake stelt Burgersdijk tennis dit samen met jou vast. Dit kunnen tennistechnische aspecten zijn, maar ook conditionele of mentale zaken. Via tussentijdse evaluaties bekijken wij samen of het gekozen programma bijdraagt aan het bereiken van de doelen.

Naast het programma op maat bestaande uit een combinatie van tennis-, conditie-, kracht- en mentale training, is medische begeleiding ook een programmaonderdeel. Denk aan voedingsadviezen en blessurepreventie. 

Toernooiplanning
Je wilt jezelf natuurlijk testen in wedstrijdverband. Door het spelen van (inter)nationale toernooien kun je zien waar je staat ten opzichte van andere spelers. 

Samen stippelen we een individueel wedstrijdprogramma uit. Aansluitend op de fase waarin je bent, zoeken we naar de voor jou meest geschikte toernooien. Mogelijk neem je individueel of in groepsverband deel aan een toernooi. Eventueel onder begeleiding van de coaches van Burgersdijk tennis. Tussentijds maken de coaches de balans op; afhankelijk van je prestaties wordt de planning eventueel aangepast.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord