Burgersdijk tennis

Tennis op maat

Persoonlijke aanpak toptennis

Je wilt je als tennisser optimaal ontwikkelen, maar moet ook rekening houden met andere verplichtingen? Burgersdijk tennis biedt -door individuele aanpak en een programma op maat- volledig afgestemde begeleiding.

Misschien zit je op school en kun je nog niet fulltime bezig zijn met tennis. Je wilt naast intensief tennissen, ook een studie volgen. Of je kiest ervoor om het pad van een professionele tenniscarrière in te slaan. Door het vinden van de juiste balans tussen studie en training behaal je het maximale resultaat. De gediplomeerde trainers en coaches van Burgersdijk tennis -die vaak zelf ook op hoog niveau spelen of gespeeld hebben- begeleiden jou zowel op het technische, fysieke als mentale gebied.

Wist je dat Burgersdijk tennis de spelers coacht van twee topteams uit de eredivisie tennis? Namelijk LTC Naaldwijk en HLTC Leimonias. Met als resultaat vier maal landskampioen op rij; HLTC Leimonias 2009 t/m 2012 en in de jaren 2016,2017 en 2022.

Topsport bedrijven, is een vak apart. Eén van de succesformules hierin is de juiste mensen om je heen verzamelen. Burgersdijk tennis begeleidt en leidt talenten op en ontwikkelt het trainingsprogramma van topspelers uit het (inter)nationale circuit. De nadruk ligt vanzelfsprekend op prestatie.

Individuele aanpak
'Jouw succes voor ogen'

Welke onderdelen van jouw tennisspel komen in aanmerking voor verbetering? Na een eerste intake stelt Burgersdijk tennis dit samen met jou vast. Dit kunnen tennistechnische aspecten zijn, maar ook conditionele of mentale zaken. Via tussentijdse evaluaties bekijken wij samen of het gekozen programma bijdraagt aan het bereiken van de doelen.

Naast het programma op maat bestaande uit een combinatie van tennis-, conditie-, kracht- en mentale training, is medische begeleiding ook een programmaonderdeel. Denk aan voedingsadviezen en blessurepreventie. 

Toernooiplanning
Je wilt jezelf natuurlijk testen in wedstrijdverband. Door het spelen van (inter)nationale toernooien kun je zien waar je staat ten opzichte van andere spelers. 

Samen stippelen we een individueel wedstrijdprogramma uit. Aansluitend op de fase waarin je bent, zoeken we naar de voor jou meest geschikte toernooien. Mogelijk neem je individueel of in groepsverband deel aan een toernooi. Eventueel onder begeleiding van de coaches van Burgersdijk tennis. Tussentijds maken de coaches de balans op; afhankelijk van je prestaties wordt de planning eventueel aangepast.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord