Burgersdijk tennis

Jeugdtraject

Jeugdopleiding voor talentvolle tennissers

Maximale ontwikkeling van tenniskwaliteiten van jeugdspelers met een persoonlijke aanpak in een professionele omgeving. Burgersdijk tennis biedt talentvolle jeugdspelers topcoaches, -trainers en uitstekende faciliteiten. Je speelt op trage indoor tennisbanen, hard court of op gravel buitenbanen. Je hebt de beschikking over professionele faciliteiten en alles onder één dak; fitness, sportfysiotherapie en tennis. Je bent geen kostbare tijd kwijt aan reizen, maar kunt deze besteden aan trainen.

Scouten jeugdspelers talentenpool tennis
De trainers en coaches van Burgersdijk tennis selecteren, op de locaties waar ze actief zijn, talentvolle kinderen voor de professionele jeugdopleiding toptennis (scoutingsmomenten worden van te voren aangekondigd). Nationale en internationale jeugdspelers met hetzelfde niveau, dezelfde leeftijd, beleving en dromen trainen met elkaar, stimuleren elkaar en leren van elkaar. Het doel is de jeugdspelers op te leiden om door te stromen naar de fulltime toptennisgroep. Internationale jeugdspelers kunnen bij gastgezinnen worden ondergebracht.

Vakkundig en persoonlijk; samen sterk
De gediplomeerde trainers van Burgersdijk tennis tennissen op hoog niveau of hebben op hoog niveau getennist. Hun inlevingsvermogen en ervaring op toptennisniveau stimuleren talentvolle jeugdspelers op de juiste wijze. Nick Carr –een van de coaches bij Burgersdijk tennis- begeleidde succesvolle toptennissers zoals Igor Sijsling, Stephanie Vogt (WTA 140) en Martin Verkerk (ondermeer finale Roland Garros 2003), nadat hij zijn eigen professionele tenniscarrière afrondde.

Route

Wil je toelichting over de werkwijze binnen de jeugdopleiding voor toptennissers?
Mark-Paul Burgersdijk staat je graag te woord. Mark-Paul Burgersdijk weet hoe het eraan toe gaat; hij was jarenlang categorie 1-speler en voormalig nationaal kampioen herendubbel.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord