Burgersdijk tennis

Jeugd & tenniskids

Meer dan alleen tennistraining

Tennis is fun! Bij Burgersdijk tennis maken jonge of onervaren kinderen op een leuke manier kennis met tennis via het Tenniskidsprogramma. Een stimulerend programma dat speciaal is ontwikkeld om kinderen op een heel toffe manier te leren tennissen. Het team van Burgersdijk tennis neemt de kinderen aan de hand om de basisprincipes aan te leren. Burgersdijk tennis biedt het Tenniskidsprogramma aan op diverse tennislocaties in de regio Westland, Den Haag en Zoetermeer. 

Groeps- of privéles voor de jeugd
Wil je leren tennissen, je niveau verbeteren én plezier hebben? De gediplomeerde leraren van Burgersdijk tennis gebruiken de modernste trainingstechnieken, waardoor je snel vooruit gaat. Naast de tennislessen organiseert Burgersdijk tennis wedstrijdtraining, tenniskampen, tennistoernooien en kinderfeestjes.

En misschien ben jij de toekomstige toptennisser? Burgersdijk tennis traint en begeleidt topspelers uit het nationale en internationale circuit.

Wedstrijdtraining 
'Verbeter je spel en wedstrijdniveau'

Ook in de zomer organiseert Burgersdijk tennis onder leiding van Rodney Gimberg wedstrijdtraining. 

  •  Tijd: iedere zaterdagochtend van 8.30 – 10.00 uur.
  •  Niveau: vanaf tenniskids groen tot en met speelsterkte 3  (actuele rating).
  •  Kosten: € 14,00 per wedstrijdtraining.

Aanmelden kan bij Rodney via een whats-app bericht: 06-53622443 uiterlijk elke vrijdag
voor 18.00 uur. Zonder aanmelding kun je niet meedoen!

Vier een sportief kinderfeestje
Op verschillende tennislocaties organiseert Burgersdijk tennis graag jouw sportieve kinderfeestje.

De jarige en vrienden spelen tijdens een uur veel leuke tennisspelletjes. Met acht kinderen op één baan; onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Daarna ontvangt iedereen een waardevolle oorkonde en een leuk kado! De kosten zijn € 75,- inclusief baanhuur.

Meer informatie? Neem contact met ons op om het feestje te bespreken, telefoon: 0174-226934. En wil je gezellig met je vrienden en vriendinnen wat eten? Dat kan; er wordt een lekker kindermenu geserveerd.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord