Burgersdijk tennis

Performance Coaching

"Door te werken aan ontwikkeling en verbetering van je performance groei je verder.

Ervaar je prestatie- of werkdruk? Heb je faalangst of stress? Heb je het gevoel dat je méér kunt bereiken, maar dat je niet verder komt terwijl je wéét dat je het kan? Heb je een doel voor ogen, maar is je performance om dit te bereiken niet optimaal? Gaan deze vragen en gedachten door je hoofd en zitten ze je in de weg? Dan gaan wij dat samen verbeteren, dat kan zowel sportief als zakelijk.

Ik ben sporter en wil werken aan mijn performance. Zet mij aan.
Mentale coaching draagt echt bij aan jouw duurzame ontwikkeling. In mijn carrière in de topsport heb ik dat zowel als profvoetballer en als trainer/coach ervaren. Hiermee bedoel ik het leren omgaan met bijvoorbeeld stress, spanning en druk om de prestaties te verbeteren en stabieler te maken. De aandacht ligt in de sport veelal op het gebied van techniek, tactiek, fysieke fitheid en lifestyle, maar niet zo zeer op ontwikkeling van de mentale vaardigheden.

Op basis van mijn ervaringen heb ik Performance Coaching ontwikkeld om juist met dit onderbelichte, maar enorm belangrijke thema, sporters vooruit te helpen in hun ambities.

Samen met jou als tennisser kijk ik naar jouw aanwezige skills, identificeren we de mentale uitdagingen en gaan daarmee aan de slag. Met behulp van belangrijke thema’s uit de sportpsychologie gaan we werken aan persoonlijke (mentale) vaardigheden zoals motivatie, focus/concentratie, zelfvertrouwen en hoe om te gaan met kritiek, tegenslag, hoge verwachtingen, spanning, prestatiedruk en stress.

We maken samen een plan en stellen van hieruit doelen op. Met dit plan ben jij gericht bezig en ga je zo jouw performance verder ontwikkelen en verbeteren. Het behalen van (sub)doelen geeft je zelfvertrouwen en plezier en gaan jou verder brengen in jouw sport.

De ontwikkeling en verbetering van de mentale vaardigheden zorgt voor een duurzame groei en gaat leiden tot een betere performance.

Jou zien groeien, dat geeft mij energie!

Michel Vonk, performance coach

  vonkperformance.nl

  Bureauprofiel Vonk Performance Coaching

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord