Burgersdijk tennis

Burgersdijk tennis op je park

Sportieve samenwerking

Team van gediplomeerde tennisleraren staat voor continuïteit tennistrainingen
Als bestuur van een tennisvereniging heb je bepaalde ambities. Hoe profileer je je als club? Richt je je op prestatietennis of wil je liever gezien worden als een gezelligheidsvereniging, waarbij recreatief tennis en sociale evenementen de boventoon voeren?

In beide gevallen heb je als vereniging behoefte aan een gekwalificeerde trainer; één die de jeugd stimuleert en op een goede manier tennis leert, maar ook de volwassenen motiveert het niveau omhoog te brengen. Burgersdijk tennis neemt werk uit handen én staat voor de hoogste kwaliteit van tennislessen en -trainingen. Met plezier voor deze mooie sport!

Voordelen voor jouw tennisvereniging door samenwerking met Burgersdijk tennis

  • Continuïteit tennislessen door een team van gediplomeerde en enthousiaste leraren; geen zorgen over afzeggen of verschuiven.
  • Burgersdijk tennis verzorgt alle bijkomende administratieve werkzaamheden, zoals onder andere indeling en facturering.
  • De veelal drukbezette vrijwilligers wordt veel werk uit handen genomen.
  • Bij het uitbesteden van het gehele pakket van leraren, lessen en diverse administratieve taken sluit jouw vereniging alle arbeidsrechtelijke en financiële risico's uit.
  • Sinds 20 jaar slaan de moderne lesmethoden aan bij een groot publiek. Bij beginners en gevorderden, jong en oud.
  • Naast de technische uitvoering van slagen besteedt Burgersdijk tennis desgewenst ook veel aandacht aan conditie en wedstrijdvoorbereiding, zoals tactiek en mentale begeleiding.
  • Naast het verzorgen van tennislessen en -trainingen organiseert Burgersdijk tennis ook tennistoernooien, -kampen, (bedrijfs)clinics en kinderfeestjes.

Dynamiek op je park
Burgersdijk tennis verzorgt momenteel de tennistrainingen op 11 tennislocaties in de regio Westland, Den Haag, Maassluis en Zoetermeer.

Meer informatie
Wil je gericht van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden? Neem contact op met Mark-Paul Burgersdijk -directeur Burgersdijk tennis en trainer toptennis- via telefoon 0174 – 22 69 34 of e-mail markpaul@burgersdijktennis.nl. Of laat je gegevens achter via het contactformulier

 

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord