Burgersdijk tennis

Volwassenen

Groeps- of privélessen; ongeacht je niveau

Ben je beginner of gevorderd, recreatief of wedstrijdtennisser? Het team van gediplomeerde leraren stelt met jou niet alleen het doel om je niveau te verbeteren, maar ook om veel plezier te beleven aan deze mooie sport. Schrijf je hier in.

Snel vooruitgang in spel en conditie
Op iedere tennislocatie waar Burgersdijk tennis de trainingen verzorgt, is een hoofdtrainer verantwoordelijk voor de kwaliteit van het lesprogramma. Naast de technische uitvoering van slagen besteedt de tennisleraar desgewenst ook aandacht aan conditie en wedstrijdvoorbereiding. Denk aan tactiek, mentaliteit en spelinzicht.

Sinds 20 jaar gebruikt Burgersdijk tennis – onder supervisie van Mark-Paul Burgersdijk, jarenlang categorie 1-speler en voormalig nationaal kampioen herendubbel- de modernste trainingstechnieken en lesmethoden. Kennis, kwaliteit en enthousiasme zijn heel belangrijk. Burgersdijk tennis streeft samen met jou naar een optimale training met 100% inzet van trainer en leerling.

Meld je aan
Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière. Schrijf je hier online in.

Naast tennistrainingen, organiseert Burgersdijk tennis tenniskampen, tennistoernooien, kinderfeestjes en clinics voor bedrijven en (sport)verenigingen.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord