Burgersdijk tennis

Tennis 3-daagse bij LTC Naaldwijk

Na enkele weken voorpret en enthousiasmeren was het dan zo ver, maandag 4 mei om 09.00 uur ging de tennis 3-daagse dan eindelijk van start!

's morgens begonnen we de dag met een techniektraining, daarvan bijgekomen met een lekker drankje hebben we ons klaar gemaakt voor de Sportquiz. Zes teams vochten onderling om de Titel Quizkoning tennis 3-daagse 2016. 25 Sportvragen over darten, voetbal, schaatsen, hockey, tennis en de olympische spelen passeerden de revu! Daarna hebben we geluncht en zijn we weer lekker de tennisbaan opgegaan voor de meer wedstrijdgerichte training en onderlinge potjes. Uiteraard onder de dancebeats van DJ Dyna door de speakers over het tennispark!

Op dag twee zijn we 's morgens weer hard aan het werk gegaan om onze algehele tennisskils te verbeteren, al kon eigenlijk al niemand meer wachten om lekker naar het zwembad te gaan. Dat stond dus ook 's middags op de agenda. Met 25 kinderen zijn we na een lekkere (vervroegde) lunch richting het zwembad gelopen. Hier konden alle kinderen naar hartenlust uit hun dak, van de glijbaan, over het opgeblazen parcours, en elkaar op de film zetten boven én onder water met de Go-Pro camera. Eenmaal terug op het tennispark hebben konden de kinderen na een lekker drankje en een spelletje "rondom het net" weer richting huis, ook dag twee zit er op!

Op dag drie hebben we 's morgens weer lekker getraind, opnieuw gesterkt en geënthousiasmeerd door de luidde maar lekkere dancebeats van DJ Dyna. Na de lunch stonden de 'olympische spelen'op het programma. Een doordraai systeem met vier teams waarbij er gehockeyd en gevoetbald werd om zoveel mogelijk punten. Na afloop van de Olympische spelen hebben we de dag met een lekker ijsje afgesloten in de zon op het terras van de club!

Iedereen enorm bedankt voor jullie inzit, tot op een volgend evenement!Ook de mannen en dames van Paviljoen erg bedankt voor de heerlijke lunches en jullie inzet!

Groetjes Steffie, Laurie en Erwin
Burgersdijktennis

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord