Burgersdijk tennis

Teamuitje Burgersdijk tennis

Vrijdagavond 8 december jl. vertrok Mark-Paul met 10 hoofdtrainers naar Londen. Om 20.30 werd er verzameld in Hoek van Holland en met windkracht 8 op zee vertrok de boot.

Een aantal trainers (namen zullen we in dit verhaal niet noemen) hadden een beetje last van het schommelen van de boot, maar de “primatourtjes” hielpen prima waardoor iedereen de boottocht overleefde.

Op de boot hebben we een lekker drankje met wat warme snacks genomen en hebben we bijna de blackjack tafel leeg gespeeld. Helaas was de dealer ook sterk en eindigden we quite. Na een paar uurtjes slaap, de één wat meer dan de ander, hebben we genoten van een heerlijk ontbijt en zaten we om 07.30 al in de trein richting Londen.

Na aankomst in Londen zijn we langs een aantal “hotspots” geweest zoals: Borough Market, Tower Bridge, Big Ben, London Eye, SoHo, Chinatown en de grote shopping street. Tussendoor nog even in een heel leuk tentje een koffie met een muffin genomen.

Daarna vertrokken we richting Wembley, waar we uiteindelijk voor gekomen waren. Bij het stadion hebben we wat “bets” geplaatst en een smerig broodje pulled pork op. We hebben een mooi sjaaltje gescoord van "Tottenham Hotspur" zodat we ze extra goed konden aanmoedigen.

De wedstrijd was in super hoog temp met vele goals, zelfs zo veel dat we op een gegeven moment voor Stoke City werden om de “bets” te kunnen winnen maar dat mocht niet baten. Een 5-1 hadden we nooit gedacht maar wel genoten van zoveel goals in het grote Wembley Stadium. Na de wedstrijd hebben we nog even rondgelopen in de Shopping Outlet naast het stadion en toen terug richting Liverpool Street waar onze trein weer vertrok richting de boot, maar eerst nog even een Fish & Chips in hoog tempo naar binnen werken want dat kan je niet missen in Londen.

De bootreis terug was een stuk rustiger op zee en hebben we de dag gezellig afgesloten met wat hapjes en drankjes. Na een lekker nachtje slapen vertrok iedereen voldaan terug richting de thuisbasis.

 

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord