Burgersdijk tennis

Sportcentrum De Rhijenhof in nieuwe handen

Mark-Paul Burgersdijk één van de nieuwe eigenaren van Sportcentrum De Rhijenhof 

We zijn hartstikke trots! Sinds 1 december zijn wij, samen met andere investeerders eigenaar van Sport- en fitnesscentrum De Rhijenhof aan de Noordweg, op de rand van Den Haag en Wateringen.  

Mark-Paul Burgersdijk en Ed Buijs zijn samen met een groep investeerders de nieuwe eigenaren van het park. De dagelijkse leiding op het park komt in handen van Mark-Paul Burgersdijk en Ed Buijs. Wij verzorgen al jaren tennislessen op De Rhijenhof en hebben er ook kantoor. Ed Buijs is vastgoedontwikkelaar in de Haagse regio. 

Voor vereniging Tennis Club de Rhijenhof (TCR) en andere bestaande gebruikers van de fitness-, tennis- of squashfaciliteiten zal er niets veranderen; zij kunnen gebruik blijven maken van de sportaccommodatie en kunnen rekenen op de gebruikelijke service. “We gaan voor het vastgoed een flinke vernieuwingsslag maken, zodat bezoekers nog meer comfort krijgen én we qua verduurzaming meer bij de huidige tijd aansluiten. De upgrade zal de sporters niet belemmeren actief te zijn; zij blijven gewoon welkom tijdens de verbouwing. Ook zijn we bezig met het realiseren van padelbanen en overige sportactiviteiten, de vraag hiernaar is flink gegroeid en we bewegen graag mee met de markt.”  Aldus Ed Buijs

Het is voor Mark-Paul een droom die uitkomt: “Lang geleden hebben we ons oog al op De Rhijenhof laten vallen, als de mogelijkheid tot overname ooit concreet zou worden, zouden we toehappen. We zijn erg blij dat deze kans ons wordt gegund door de verkopende partij; al tientallen jaren hebben we prettig samengewerkt met de familie Zwinkels. Wat ook goed is voor de omgeving; de ruimte blijft behouden voor sport.” Mark-Paul is ook actief als tenniscoach in de eredivisie en als toernooidirecteur van ITF The Hague, een internationaal tennistoernooi.  

De Rhijenhof is in de jaren gegroeid tot een unieke locatie; met 14 tennisbanen in de buitenlucht en 12 in de hal, mag het zich één van de grootste tennisparken van Nederland noemen. Ook Burgersdijk tennis, met een KNLTB-partnerschap, is qua grootte onderscheidend ten opzichte van andere tennisopleidingen. “Toch willen we ons vooral in kwaliteit onderscheiden, los van het niveau van de sporter. We vinden het belangrijk dat alle mensen kunnen sporten; jong of oud, recreatief of toptennis. Iedereen is hier welkom. Ik ben hartstikke trots dat we dit gaan doen en dagelijks met een sport bezig te zijn die ik zo fantastisch vind! ” zegt Burgersdijk.“

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord