Burgersdijk tennis

Open Toernooien 2018

Leidschenveen Open 2018

In de periode van 11 tot en met 17 juni 2018 organiseert Sportvereniging Leidschenveen in Den Haag het Leidschenveen Open Tennistoernooi 2018.

Inschrijving voor het Leidschenveen Open kan via de website toernooi.nl. Deelname is mogelijk voor leden van alle tennisverenigingen die zijn aangesloten bij de KNLTB. Het toernooi heeft verschillende onderdelen waaraan deelgenomen kan worden: heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Er zijn verschillende categorieën vanaf speelsterkte zes en hoger. Voor een deelnemer is het mogelijk om aan maximaal twee onderdelen mee te doen.

Tennis Club Honselersdijk Pre-Summer Open Toernooi

Dit jaar organiseert TC Honselersdijk vanaf woensdag 6 juni t/m zondag 17 juni voor het eerst een OPEN TOERNOOI, het Pre-Summer toernooi! 

Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen, je hoeft geen KNLTB lid te zijn. Je kan je inschrijven voor één onderdeel de Mix of de Dubbel. Er wordt gespeeld in poules waarbij de wedstrijd 1 uur duurt. Alleen de halve en hele finale zijn hele wedstrijden.

Je kan je inschrijven via toernooi.nl en de kosten bedragen € 7,50 per persoon. Zoek dus een leuk maatje en schrijf je in. Op de avond van de Westland Kross wordt er niet gespeeld. De sluiting van de inschrijving is 20 mei 2018.

Open Toernooi HLTC Marlot

Na een succesvol toernooi in 2017 organiseert HLTC Marlot ook dit jaar weer de combinatie van een Open Toernooi en een Nationaal Ranglijst Toernooi. Net als voor jaar zal dit in de laatste week van juni plaatsvinden van 25 juni t/m 1 juli 2018. Deelname is mogelijk voor iedereen met een geldige KNLTB-pas. Inschrijven voor het HLTC Marlot Open kan binnenkort via toernooi.nl.

Brothers Open 2018 LTC 's-Gravenzande

Van 23 juni t/m 1 juli 2018 vindt het Brothers Open plaats op LTC 's-Gravenzande. Inschrijven kan via toernooi.nl.

Intergreen Open Bloemen Toernooi

LTC Naaldwijk organiseert van 28 juli tot en met 5 augustus 2018 het Intergreen Open Bloemen Toernooi.

Sportiviteit op de baan en veel gezelligheid ernaast, dat is waar het om draait tijdens het toernooi. Daarom zorgen we ook dit jaar voor een leuk programma voor alle leeftijden.

Inschrijven kan tot en met maandag 16 juli via toernooi.nl maar onderdelen waarbij het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, worden al voor de deadline gesloten.

Rhijenhof Open 2018

Van 30 juni t/m 8 juli wordt het Rhijenhof Open 2018 weer georganiseerd.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord