Burgersdijk tennis

KNLTB Scoutingsdagen

Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in juni en juli regionale scoutingsdagen op verschillende plekken in Nederland. Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis. Wie weet wordt het tennistalent in jou wel ontdekt en word je de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase!

De KNLTB Scoutingsdagen staan naast het spelen van wedstrijdjes vooral in het teken van plezier maken. Daarom zijn ook vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. Deelname aan de dag is gratis.

Wedstrijdjes én plezier
Tijdens de KNLTB regionale scoutingsdagen willen wij kinderen vooral enthousiast maken voor tennis. Daarnaast helpt het ons en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in de regio en uiteindelijk dus in Nederland.

Locaties en inschrijven
De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land. Gecertificeerde tennisscholen organiseren de dagen in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.

Op zondag 24 juni vindt er een scoutingsdag plaats op Sportcentrum de Rhijenhof. Inschrijven kan via toernooi.nl of bij Arko Zoutendijk. De deadline van inschrijven is 48 uur voor aanvang.

Scoutingsdag Burgersdijk tennis 2018
Datum en tijd: Zondag 24 juni tussen 13.00 – 16.00 uur (geen inschrijfgeld)
Locatie: Sportcentrum de Rhijenhof, Noordweg 44a, Den Haag
Contact: Arko Zoutendijk, arko@burgersdijktennis.nl of 06-42228385

 Lees verder.......................

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord