Burgersdijk tennis

Workshop Visie op Techniek

DEZE WORKSHOP ZIT MOMENTEEL VOL,
U KUNT WEL OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WORDEN!

Welke technische principes zie je terug in de slagen bij de huidige profspelers? Wat zijn de overeenkomsten tussen de topspelers? Welke technische accenten hebben de forehands met elkaar gemeen? En hoe zit dat met andere slagen?

Aan de hand van videobeelden worden topspelers naast elkaar gezet om de overeenkomsten te bekijken. Per slag worden meerdere bewegingen besproken en vergeleken. Er wordt tevens gekeken naar het voetenwerk.

Inhoud
-Na afloop kent de leraar minstens drie technische principes per slag die op topniveau zichtbaar zijn; 
-Na afloop weet de leraar dat er altijd situatieve- en individuele bewegingen zijn die niet in Visie op Techniek staan vermeld; 
-Na afloop ziet de leraar in dat dit de bewegingen zijn die voor topspelers gelden, maar dat een aantal van deze bewegingen ook op recreanten van toepassing kunnen zijn; 

PO punten en kosten
Na de workshop krijgt de deelnemer toegang tot nog meer beeldmateriaal en naslagwerk. De workshop is goed voor 12 PO punten en deelname kost 40 euro (inclusief koffie/thee en lunch). Iedere workshop bevat maximaal 25 deelnemers.

Inschrijven
Stuur een e-mail aan annette@burgersdijktennis.nl en vermeld bij de inschrijving je naam, emailadres, telefoonnummer, licentienummer en van welke vereniging/tennisschool je bent.

Voor een overzicht van alle bijscholingscursussen klik hier.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden