Burgersdijk tennis

Conditie & bewegen

In je beste vorm ooit!

Tennis is een leuke en mooie sport om te beoefenen. Om beter te worden dien je veel te trainen. Op de tennisbaan krijgt je lichaam flink wat te verduren. Door snelle en herhalende bewegingen kunnen blessures of aandoeningen ontstaan. 

Het is dan ook van groot belang om je lichaam in goede conditie te krijgen én te houden. Een goede conditie leidt tot betere prestaties en een optimale balans tussen trainings- en wedstrijdbelasting.

Intenn’s helpt je hierbij!

Intenn’s biedt fysieke tennisbegeleiding aan om blessures te voorkomen en het fysieke aspect binnen tennis te verbeteren. De trainingen worden verzorgd door Tom Smit en
Wigo Veldhoven. Aandachtspunten binnen de begeleiding zijn:

-          Uithoudingsvermogen
-          Stabiliteit
-          Snelheid
-          Blessurepreventie

Trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden.

Tom Smit en Wigo Veldhoven zijn twee fanatieke tennisliefhebbers. Beiden zijn zij werkzaam als fysiotherapeut en op dit moment volgen zij een masteropleiding (manuele therapie en sportfysiotherapie). Ook hebben beiden ervaring in het geven van tennisles en het tennis beoefenen op prestatief niveau. Door deze combinatie kennen zij niet alleen de werking van het menselijk bewegingsapparaat, maar begrijpen zij ook het tennisspel. Samen met de tennistrainer kunnen Tom en Wigo meedenken om jou als sporter zo goed mogelijk te laten presteren.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Stuur een e-mail aan info@burgersdijktennis.nl.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van een tenniscarrière

Online inschrijven

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Akkoordakkoord